Έντονη είναι η παρουσία της χώρας μας στη φετινή λίστα των Best Workplaces in Europe™ 2022, με 14 εταιρείες της ελληνικής αγοράς, εκ των οποίων οι 8 είναι πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και οι 6 αμιγώς ελληνικές.

Συγκεκριμένα, οι πολυεθνικές DHL Express, AbbVie, Teleperformance, Bristol-Myers Squibb, Deloitte, Atos, Ipsen και S.C Johnson Hellas, καθώς και οι ελληνικές XM, Β. Καυκάς ΑΕ, Διαμαντής Μασούτης, Dialectica, Epsilon Net και Netsteps βραβεύτηκαν μεταξύ των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης αναφορικά με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Ειδικότερα, την πρώτη θέση στις πολυεθνικές εταιρείες της Ευρώπης για το 2022 κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά η DHL Express, στις μεγάλες εθνικές (περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι) η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Turkcell Global Bilgi, στις μεσαίου μεγέθους (50 -499 εργαζόμενοι) η Ελβετική UMB AG και στις μικρού μεγέθους (10-49 εργαζόμενοι) η Ιρλανδική εταιρεία media, Global.

Επισημαίνεται, τέλος, πως για να ανακηρυχθούν ως οι καλύτερες στην Ευρώπη, οι εταιρείες πρέπει πρώτα να διακριθούν και να καταταχθούν υψηλότερα στις εθνικές λίστες Best Workplaces™.