Τη Λίστα Best Workplaces in Technology Hellas 2023 ανακοίνωσε, για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Great Place to Work Hellas. Σε αυτή περιλαμβάνονται οι 25 εταιρείες που διακρίνονται ως οι καλύτεροι εργοδότες στην Ελλάδα στον κλάδο της Τεχνολογίας/ Πληροφορικής, οι οποίες επιλέχθηκαν από συνολικά 45 εταιρείες που έχουν συμμετάσχει στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος και έχουν πιστοποιηθεί για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον από τον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, η λίστα αποτελείται από 5 «μεγάλες» επιχειρήσεις (πάνω από 250 εργαζόμενοι), 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις (από 50 έως 250 εργαζόμενοι) και 10 «μικρές» επιχειρήσεις (από 20 έως 49 εργαζόμενους). Την πρώτη θέση στην κατηγορία των «μεγάλων» επιχειρήσεων κατέλαβε η Epsilon Net, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Info Quest Technologies, Qualco, Atos Greece και Kaizen Gaming. Ως προς την κατηγορία των «μεσαίων» επιχειρήσεων, στην πρώτη θέση βρέθηκε η Hack the Box, με την Campeon Gaming να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και την Ubitech στην τρίτη, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι XM, Convert Group, Kpler (πρώην MarineTraffic), Aquarance, Ansys, Digital Realty Hellas και Hemmersbach Hellas.

Τέλος, στην πρώτη θέση της κατηγορίας των «μικρών» επιχειρήσεων κατατάχθηκε η eLearning Industry, με τις Cyberlogic, Transifex, Amplus Technologies, Yodeck, Vimachem, Ifsas, Harbor Lab, noris M.I.K.E και Triparound να ακολουθούν.

«Όταν αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε την πρώτη κλαδική λίστα Best Workplaces στην ελληνική αγορά, δεν θα μπορούσαμε παρά να επιλέξουμε τον κλάδο της Τεχνολογίας. Είναι ο κλάδος από τον οποίο προέρχονται οι περισσότερες πιστοποιημένες Great Place to Work-Certified εταιρείες στην Ελλάδα και ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη άνθηση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους οργανισμούς που αναγνωρίστηκαν ως Best Workplace™ in Tech 2023!» επισήμανε ο Γεώργιος Μαύρος, Country Head του Great Place to Work® Hellas.