Η Biosafety, μια εταιρεία με 21 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία, δημιούργησε το νέο e-learning με τίτλο «Γενικές Αρχές Πυρασφάλειας». Αναγνωρίζοντας την αναπτυσσόμενη ανάγκη για ευέλικτη διαδικτυακή εκπαίδευση, η Biosafety δημιούργησε μια νέα, διαδραστική πλατφόρμα e-learning.

Η σύγχρονη αυτή πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση να εκπαιδεύσει το σύνολο των εργαζομένων της άμεσα και εύκολα, στο δικό τους χώρο και χρόνο. Το πρώτο μάθημα, σχετικά με την Πυρασφάλεια, αποτελεί ένα από τα πλέον απαραίτητα εκπαιδευτικά θέματα στον τομέα της ασφάλειας στην εργασία. Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, ο κάθε εργαζόμενος εκπαιδεύεται πάνω στις βασικές αρχές της πυρασφάλειας, τις αιτίες μιας πυρκαγιάς, την πυροπροστασία, τα βασικά μέσα κατάσβεσης, καθώς και τις απαραίτητες ενέργειες εκκένωσης.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το e-learning, μπορείτε να παρακολουθήσετε το demo video εδώ και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210 9220324-5.