Με την πρώτη θέση στην κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν 50-250 εργαζόμενους, της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024, τιμήθηκε η Bristol Myers Squibb Ελλάδας (BMS). «Νιώθουμε ευθύνη προς τους συνεργάτες μας.

Η πρώτη θέση αποτελεί κίνητρο και υπόμνηση. Η επόμενη ημέρα απαιτεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να επενδύσουμε περαιτέρω στην ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευσή τους, αλλά κυρίως να συνεχίσουμε να τιμούμε αδιαπραγμάτευτα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει» ανέφερε η Ελισάβετ Προδρόμου, γενική διευθύντρια της εταιρείας, ενώ από την πλευρά του, ο επικεφαλής του τμήματος εταιρικών υποθέσεων, Γιώργος Τσιακαλάκης, δήλωσε:

«Η διάκριση αυτή αποδεικνύει πως έχουμε όλοι μαζί καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις, που διέπεται από αξίες όπως η ακεραιότητα και η αξιοκρατία, που μετουσιώνει το πάθος σε επιτεύγματα, που δίνει ευκαιρίες συνεχούς ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα σέβεται και προάγει την ποιότητα της προσωπικής ζωής και ευημερίας των εργαζομένων μας».