Η bwin βραβεύτηκε από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου τα 7α Βραβεία «Μαζί για το Παιδί», στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη Πειραιώς.

Αναλυτικότερα, σκοπός του θεσμού, που ξεκίνησε από το 2011, είναι να αναδειχθούν αφανείς άνθρωποι που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο, ανατρέποντας τα δεδομένα και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Έτσι, η bwin, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, υποστηρίζει από το 2018 έμπρακτα το έργο της Ένωσης, ενισχύοντας σταθερά το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».

Παράλληλα, χρηματοδοτεί έργα υποδομής και προγράμματα των σωματείων μελών της, ενεργοποιώντας εθελοντικά και το προσωπικό της. Για αυτή την προσφορά, το στοιχηματικό brand βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, με το βραβείο να παραλαμβάνει η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου, η οποία, δήλωσε σχετικά: «Η τιμητική αυτή βράβευση, είναι το επιστέγασμα μίας διετούς ουσιαστικής υποστήριξης στο έργο της Ένωσης. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε σύμμαχο και αρωγό της προσπάθειας της αυτής, ενεργοποιώντας την Κοινωνία προς αυτή την κατεύθυνση».