Τρεις ομάδες φοιτητών από την Ελλάδα που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του προγράμματος «CEO Challenge» της P&G ταξίδεψαν στο Βουκουρέστι προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό το καλοκαίρι. Οι φοιτητές κλήθηκαν να παίξουν τον ρόλο του Chief Executive Officer της εταιρείας για λίγες μέρες, προτείνοντας ιδέες για τον χειρισμό και την αντιμετώπιση ενός επιχειρηματικού θέματος του προϊόντος Gillette.

Στην τελική φάση του διαγωνισμού προκρίθηκε η ομάδα της Σερβίας, ενώ η μία από τις ελληνικές ομάδες έλαβε «Βραβείο Καινοτομίας». Το «CEO Challenge» ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά ανοίγοντας τις πόρτες του σε ομάδες φοιτητών από πολλές χώρες τις Ευρώπης.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της P&G Νοτιανατολικής Ευρώπης, Ελένη Παπαδημητρίου, δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη των νέων ανθρώπων βρίσκεται στο DNA της P&G. Εδώ και τρία χρόνια αναπτύξαμε την πρωτοβουλία “Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου” με αυτόν ακριβώς τον στόχο. Να βοηθήσουμε έμπρακτα και συστηματικά στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των νέων, ώστε να μπορούν να αναζητήσουν εργασία με περισσότερες αξιώσεις. Το πρόγραμμα CEO Challenge εντάσσεται σε αυτή την προσπάθεια».