Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε το Forum που διοργάνωσε το CEO Clubs Greece με θέμα «Crossroads–Leading a fulfilling life».

Οι 7 ομιλητές διηγήθηκαν τις στιγμές που βρέθηκαν μπροστά σε σταυροδρόμια κρίσιμα για την πορεία τους, αναλύοντας τον τρόπο που αντιμετώπισαν κάθε αντιξοότητα κάνοντας τη δυσκολία πρόκληση και την πρόκληση ευκαιρία. Η Γεωργία Καρτσάνη, Πρόεδρος του CEO Clubs Greece, έθεσε ερωτήματα όπως «Πώς παίρνουμε τις αποφάσεις; Με γνώμονα την πεπατημένη ή κάτι νέο και πιο δημιουργικό; Τις παίρνουμε με γνώμονα αυτά που ακούμε και μας λένε ή με αυτό που μας λέει η καρδιά μας και το είναι μας;».

Ο Βασίλης Κάτσος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen επεσήμανε ότι «σημασία έχει να το καταλάβεις νωρίς και να έχεις το θάρρος ή το θράσος να πεις ότι έκανα λάθος. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας!». Η Χριστίνα Αλεβίζου, Country Manager της TNT μίλησε για το δικό της σταυροδρόμι, τονίζοντας πόσο καταλυτικός παράγοντας στην πορεία αυτή ήταν η ομαδικότητα, η ομάδα που έγινε μια γροθιά κι έδωσε τη μάχη της.

Ο Κωνσταντίνος Μαύρος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Seed Innovative όπως σημείωσε, αυτό που ο ίδιος μετρά όταν αποφασίζει είναι τρία πράγματα, το ένστικτό του, τον άμεσο συνεργάτη του και το να δαμάζει τους φόβους του. Ο Κυριάκος Αναστασιάδης, CEO της Louis Cruises ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ζωή δεν είναι μια ευθεία γραμμή εμπειριών, αλλά εμπειρίες μέσα από τις καταιγίδες, γιατί το μέλλον όπως το έχεις σχεδιάσει δεν έρχεται ποτέ, κάτι θα το αλλάξει.

Ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος CEO της Globo, επέλεξε να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής του, πώς δηλαδή από την οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας φρούτων, δημιούργησε την GLOBO το 1997. Ο Onic Palandjian, CEO της Europa Profil Aluminium όταν βρέθηκε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι στόχευσε στο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, να εμφυσήσει την έννοια του κατεπείγοντος, να δώσει όραμα, να επενδύσει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων και στο να εστιάσει σε προηγούμενες νίκες ώστε να κρατήσει αυτό το momentum. Τέλος, ο Terry Seremetis, Γενικός Διευθυντής της Mars, συμπέρανε πως αν ελέγξεις το φόβο σου μπορείς να κάνεις τα πάντα.