Για 9η συνεχή χρονιά ο Όμιλος Adecco καλεί ταλαντούχους νέους χωρίς ή με μικρή εργασιακή εμπειρία να δηλώσουν συμμετοχή για το πρόγραμμα CEO for One Month και να διεκδικήσουν την ευκαιρία για εμπειρία εργασίας δίπλα στα ηγετικά στελέχη του Ομίλου. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, η οποία δεν είναι δυνατόν να αποκτηθεί στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο.

Το πρόγραμμα CEO for One Month θα τρέξει σε παγκόσμιο επίπεδο στις χώρες όπου ο Όμιλος Adecco έχει παρουσία. Στο πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση για να διεκδικήσουν τον ρόλο στο Cluster όπου ανήκει η χώρα διαμονής τους πλαισιώνοντας τον Cluster Head του Ομίλου Adecco και τα ηγετικά στελέχη της περιοχής αυτής για έναν μήνα. Για την Ελλάδα, υποψήφιοι και από τις 3 χώρες του Cluster Ελλάδας, Βουλγαρίας & Ρουμανίας θα αξιολογηθούν και ένας ταλαντούχος υποψήφιος θα εργαστεί δίπλα στον Vice President & Cluster Head Ελλάδας, Βουλγαρίας & Ρουμανίας του Ομίλου Adecco, Κωνσταντίνο Μυλωνά.

Από όλους τους ταλαντούχους υποψηφίους που θα ξεχωρίσουν σε αυτό το πρώτο στάδιο, ένας θα επιλεγεί για να γίνει Global CEO for One Month, και να εργαστεί υπό την άμεση καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος «CEO for One Month».