Ολοκληρώθηκε η έρευνα που διεξήγαγαν το CEO Clubs Greece σε συνεργασία με την εταιρεία Focus Bari. Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 100 ηγέτες κορυφαίων οργανισμών της ελληνικής αγοράς οι οποίο έδωσαν την οπτική τους για το πώς αντιμετωπίζουν και καλλιεργούν τη «δέσμευση» των ανθρώπων στις εταιρείες σήμερα.

Η Πρόεδρος του CEO Clubs Greece, Γεωργία Καρτσάνη, θα παρουσιάσει την έρευνα στους προσκεκλημένους του 5ου CEO Clubs Greece Forum/Roundtable με θέμα «Organizational Transformation and Engagement: an Oxymoron?», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στο Athens Hilton.

Τα αποτελέσματά της θα αποτυπωθούν σε μια ειδική έκδοση «Survey Report» το οποίο και θα διατεθεί στους παριστάμενους. Ομιλητές θα είναι ο Ernst-Jan Stigter, Managing Director της Microsoft, ο Λευτέρης Χαλουλάκος, Managing Director της Kraft Foods και ο Μιχάλης Οικονομάκης, CEO της Nutriart, οι οποίοι έχουν θέσει τις βάσεις ή έχουν ήδη δημιουργήσει μία νέα εταιρική κουλτούρα βασιζόμενοι στη δέσμευση των ανθρώπων τους.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών και του panel θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες CEOs με την παρουσία των ομιλητών και ειδικά επιλεγμένων συντονιστών καθώς και cocktail reception. Η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη από τις τρεις θεματικές που θα πραγματοποιηθούν από το Club μέσα στο 2011 και οι οποίες θα καλύψουν άκρως επίκαιρα θέματα τα οποία ενδιαφέρουν τους επικεφαλής επιχειρήσεων σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ceoclubsgreece.org.