Έκτακτη οικονομική ενίσχυση προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους της η Choose, μαζί με πρόσθετο επίδομα για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησής τους με ΙΧ ή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παράλληλα, η εταιρεία καθιερώνει την εβδομάδα των τεσσάρων εργάσιμων ημερών με πλήρεις αποδοχές, για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, προσφέροντας 12 επιπλέον ημέρες άδειας.

«H Choose είναι οι άνθρωποί της, υπάρχει χάρη στην προσπάθεια, στο μεράκι, στη δημιουργικότητά τους. Για αυτό και διαρκής μέριμνά μας είναι να δημιουργούμε ένα φιλικό και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον όπου οι ανάγκες τους αναγνωρίζονται και η προσφορά τους ανταμείβεται. Η τετραήμερη εργασία άλλωστε δοκιμάζεται διεθνώς με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και τις εταιρείες που τολμούν να την υιοθετήσουν.

Από σήμερα η Choose είναι μια από αυτές και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας μια καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, βάζοντας από κοινού τα θεμέλια για το εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Δέτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.