Στην οικονομική ενίσχυση όλων των εργαζομένων της που θέλουν να αποκτήσουν ή να διευρύνουν την οικογένειά τους προχωρά η Choose, καθιερώνοντας μια σειρά παροχών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα όλους τους εργαζομένους της με οικονομικές ενισχύσεις που περιλαμβάνουν 2.000€ για τη γέννηση του πρώτου τέκνου, 4.000€ του δεύτερου και 10.000€ του τρίτου, για κάθε εργαζόμενο, 6.000€ εφάπαξ για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (εξωσωματική με γεννητικό έλεγχο) για εργαζόμενες και τις συζύγους εργαζομένων, 2.500€ για τη κρυοσυντήρηση ωαρίων για τις εργαζόμενες και 200€ μηνιαίως επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού για κάθε τέκνο μέχρι και την ηλικία των 4 ετών.

«Τη χρονιά που μας πέρασε είχαμε τις λιγότερες γεννήσεις στην Ελλάδα από το 1932. Με αυτούς τους ρυθμούς, ο πληθυσμός της Ελλάδας θα συρρικνωθεί κατά 1,5 εκατομμύρια σε μόλις τριάντα χρόνια, με δραματικές επιπτώσεις για την κοινωνία και την οικονομία μας. Στην Choose, αναλαμβάνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί, ενθαρρύνοντας και κυρίως στηρίζοντας έμπρακτα τους 100 και πλέον συναδέλφους μας – το 70% γυναίκες – να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά μας ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης εθνικής και κοινωνικής πρόκλησης» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Δέτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Choose.