Δύο νέα σεμινάρια, (διάρκειας 18 ωρών) το Arts Marketing και το Image Making & Self Branding προσφέρει το City Unity College από τις 25 και 26 Απριλίου αντίστοιχα.

Στο πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι επαγγελματίες της επικοινωνίας από το χώρο του πολιτισμού και του θεάματος, εισάγονται στο New Age πολιτιστικό περιβάλλον, τις νέες τάσεις και δυναμικές του κοινού, με νέους κώδικες επιβίωσης και τεχνικές Arts Marketing, που επανεφευρίσκουν το διάλογο με το κοινό σας και συντηρούν τον παγκόσμιο διάλογο που διαδραματίζεται στις μέρες μας, από το Βερολίνο στη Νέα Υόρκη και από τη Αθήνα στο Λονδίνο, την Πράγα και τη Μαδρίτη.

Το δεύτερο σεμινάριο μυεί τους συμμετέχοντες σε τεχνικές Εκπροσώπησης Εικόνας στις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις- Τεχνικές Επιβίωσης στον Απαιτητικό χώρο των Επιχειρήσεων και των media, Δημιουργίας «μιντιακής» εικόνας και Τεχνικές Διαχείρισης Δημοσιότητας Προσωπικoύ Προφίλ με στόχο να είναι ο καθένας ο καλύτερος εκπρόσωπος και «ατζέντης» του εαυτού του. Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η Δέσποινα Πρίνια.

Πληροφορίες: 210 3243222, [email protected].