Για 4η συνεχόμενη χρονιά, με κεντρικό θέμα και φέτος το coaching στις επιχειρήσεις, 20 Έλληνες και διεθνείς διακεκριμένοι ομιλητές δίνουν λύσεις, απαντούν σε προβληματισμούς και θέτουν ερωτήματα. Υπάρχουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και ικανοποιημένοι εργαζόμενοι; Ισχύει το αντίστροφο;Ποιος είναι ο ρόλος του Coaching σε αυτή τη συνθήκη;

Η αβεβαιότητα, οι συνεχείς αλλαγές, η νέα υβριδική εργασιακή καθημερινότητα, οι διστακτικοί πελάτες, η υψηλή κινητικότητα, η δυσκολία εξεύρεσης των κατάλληλων εργαζομένων, το χαμηλό ηθικό, η σύγχυση, τα προβλήματα στην επικοινωνία και στη συνεργασία, ο υβριδικός ηγέτης, είναι μερικά από τα φλέγοντα θέματα τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και με συνέπεια οι επιχειρήσεις και τα στελέχη τους. Τι απαντά στα παραπάνω η επιστήμη και η τέχνη του σύγχρονου Coaching σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία;

Executive coaching, team coaching, AI, corporate coaching culture όλα σε ένα συνέδριο!

Ομιλητές από όλο τον κόσμο και μεταξύ αυτών ο #1 στον κόσμο Executive Coach και στοχαστής ηγεσίας Marshall Goldsmith με τη Βαρβάρα Ασημακοπούλου, κορυφαία Ελληνίδα Coach και εμπνεύστρια του Coach Now, σε έναn διάλογο για την «αξιοπιστία» (credibility),  βασισμένο στο #1 best seller νέο βιβλίο του Marshall “The Earned Life”,  για τις επιχειρήσεις και τα στελέχη.

Στο τέλος θα γίνει η απονομή των διπλωμάτων των νέων VIP Coaches, αποφοίτων του προγράμματος Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη ACSTH by ICF και θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι.

Εξασφαλίστε το δια ζώσης ή το διαδικτυακό σας εισιτήριο εδώ.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 17:00 στο Domotel Καστρί δια ζώσης τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων, αλλά και διαδικτυακά μέσω live streaming.

Τα κέρδη θα διατεθούν σε ιδρύματα.

Eπικοινωνία: 210 8160 255, 6937 444 118 [email protected]
ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: HUMAN RESOURCES EXPERTISE
ΧΟΡΗΓΟΙ: GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ALFA LAVAL GREECE, FORLABELS
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: SKYWALKER & STENTORAS, THRIVE GLOBAL GREECE, VWOMAN, VORIA.GR, HAPPY LIFE MAGAZINE
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ICF GREECE CHAPTER, MONING MINDS, MINDFULNESS INSTITUT, TRINITY EVENTS, JMK.