Η Coca-Cola Τρία Έψιλον απέσπασε τέσσερις διακρίσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Health & Safety Awards 2024, αναδεικνύοντας τις πρακτικές που εφαρμόζει στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε:

  1. Βραβείο για την υψηλότερη βαθμολογία της Δεκαετίας ανά Έτος Health & Safety Awards 2014-2024: Για την υψηλότερη βαθμολογία που συγκέντρωσε η εταιρεία από τη συμμετοχή του έτους 2015 για το έργο Πρωτοπορία στην εφαρμογή διεθνών πρακτικών.
  2. Διάκριση «Winner»: Για τη στρατηγική Υγείας & Ασφάλειας που σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τη δραστηριότητά της στον κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών.
  3. Gold Βραβείο για την κουλτούρα Υγείας και Ασφάλειας που προάγει: Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη εφαρμογή της Φιλοσοφίας της «Ανθρώπινης & Οργανωσιακής Απόδοσης» της εταιρείας στην Αριστεία για την Υγεία & Ασφάλεια.
  4. Silver Βραβείο: Στην κατηγορία «Καινοτομία στα θέματα Υγείας & Ασφάλειας» μέσω της οποίας επιβραβεύονται οι καινοτόμες πρωτοβουλίες της εταιρείας που δίνουν προτεραιότητα στην Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων.

Κατά την παραλαβή των βραβείων, η Ζωή Πρεβενίου, Quality, Safety & Environment Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Υγεία και η Ασφάλεια των ανθρώπων μας βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρησιακής μας δραστηριότητας. Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που οι πρωτοβουλίες μας στον τομέα αυτόν επιβραβεύονται για ακόμα μία χρονιά, αναδεικνύοντας την εντατική εργασία μας για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την προώθηση μίας ισχυρής κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας εντός του οργανισμού μας».