Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκινά τον νέο digital κύκλο δωρεάν εκπαιδεύσεων για να προσφέρει ενδυνάμωση και καθοδήγηση πάνω σε ψηφιακές και επαγγελματικές δεξιότητες. Από τις 24 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, περισσότερα από 14 σεμινάρια, πάνω σε σύγχρονες θεματικές από καταξιωμένους ομιλητές, στελέχη του κλάδου.

Η Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customers Partnership Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που με το πρόγραμμα Empowered στεκόμαστε δίπλα στη νέα γενιά και στους επαγγελματίες του κλάδου HoReCa προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια για να κατακτήσουν την καριέρα που επιθυμούν. Μέχρι σήμερα έχουμε ενδυναμώσει περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες και εξίσου δυναμικά προχωρούμε και φέτος, με στόχο τους 10.000. Θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στην κοινωνία την αξία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, επενδύοντας στους ανθρώπους και στις δεξιότητές τους».

Ο νέος digital κύκλος έρχεται σε συνέχεια του τριήμερου σεμιναρίου HoReCa Empowered που μόλις ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας σε περισσότερους από 550 επαγγελματίες & επιχειρηματίες του κλάδου HoReCa, τα εργαλεία που χρειάζονται για να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν για την τουριστική σεζόν που ξεκινάει. Ο νέος κύκλος υλοποιείται με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε θεματικές όπως σχεδιασμός βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη, digital marketing, τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων, storytelling & social media, εφαρμογές office, εξυπηρέτηση πελατών, βασικές γνώσεις οικονομικών και πολλά άλλα.