Ως τις 9 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον φετινό κύκλο του Rise Management Trainee, το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον που δίνει σε νέους απόφοιτους την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους. Ειδικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και διαθέτουν μικρή εργασιακή εμπειρία (έως 2 έτη), εμ τον νέο κύκλο να αφορά θέσεις στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας, σε τμήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και σε υποστηρικτικά τμήματα.

Οι Rise Management Trainees που θα επιλεγούν θα γνωρίσουν από κοντά την καθημερινή λειτουργία και δραστηριότητα των συγκεκριμένων τμημάτων, θα έχουν ένα προσωπικό και απόλυτα εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης, θα λάβουν καθοδήγηση, κίνητρα και πρακτική γνώση ώστε να αποτελέσουν ενεργά μέλη των ομάδων στις οποίες θα ενταχθούν. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος η απόδοση τους θα αξιολογηθεί, με στόχο να εξελιχθούν σε οργανικές θέσεις μέσα στην εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Coca-Cola HBC.

«Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύουμε σταθερά στην εξέλιξη, την ενδυνάμωση και την ευεξία των ανθρώπων μας, προσφέροντάς τους τα εργαλεία, την υποστήριξη και την ευελιξία που χρειάζονται για να αναπτυχθούν σε ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας. Σε αυτό, οι νέοι που θα επιλεγούν μέσα από το Rise Management Trainee θα ακολουθήσουν ένα δυνατό ταξίδι μάθησης, θα εργαστούν πάνω σε διαφορετικά projects και θα εξελιχθούν για να ξεκλειδώσουν το ταλέντο τους», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μπάρκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον.