Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον αναζητά υπεύθυνους ανάπτυξης αγοράς (Market Developers), πραγματοποιώντας 165 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε εποχικές όσο και σε μόνιμες θέσεις εργασίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την ομάδα πωλήσεων, η οποία ξεπερνά σήμερα τα 500 άτομα ανά την Ελλάδα και αποτελεί, με βάση σχετική ανακοίνωση, τη μεγαλύτερη δύναμη πωλήσεων της αγοράς για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο στους τομείς των αναψυκτικών, χυμών, αλκοολούχων ποτών, καφέ και chips. «Είμαστε μία εταιρεία που η καρδιά της χτυπάει στην αγορά. Όταν επιλέγουμε τους ανθρώπους που στελεχώνουν το τμήμα πωλήσεων, αναζητούμε ταλέντα για το μέλλον και όχι απλώς για να καλύψουν μια συγκεκριμένη ανάγκη.

Γι’ αυτό φροντίζουμε ο κάθε εργαζόμενος που προσλαμβάνεται, να λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και να έχει όλες τις ευκαιρίες και τα εργαλεία για να εξελιχθεί. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ξεκίνησαν από τις πωλήσεις και από εποχικές θέσεις, έχουν εξελιχθεί σε σημαντικές θέσεις στον οργανισμό», δήλωσε η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca‑Cola Τρία Έψιλον. Μάλιστα, το 2018, πάνω από το 36% των ανθρώπων που προσλήφθηκαν στην εταιρεία σε εποχικές θέσεις, παρέμεινε σε οργανικές θέσεις.