Σε επέκταση της δυνατότητας καθημερινής εργασίας από το σπίτι για τους εργαζομένους γραφείου, αλλά και τη δυνατότητα μερικής εργασίας από το σπίτι στην ομάδα πωλήσεών της προχώρησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρέχοντας τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία και μεταφέροντας τις συναντήσεις και όλη την λειτουργία της στο διαδικτυακό περιβάλλον.

Όπως αναφέρει η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας: «Η εξ’ αποστάσεως εργασία προϋποθέτει την ενδυνάμωση των ανθρώπων μας, την ενίσχυση της συνεργασίας των τμημάτων και την ευελιξία για γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε εξελίξει την κουλτούρα και την ηγεσία στον οργανισμό μας προς αυτή την κατεύθυνση και αξιοποιώντας την ευκαιρία που μας δίνεται την περίοδο αυτή, μοιραζόμαστε ακόμα πιο συχνά με τους προϊσταμένους της εταιρείας μας σχετικές συμβουλές και εργαλεία που μπορούν να αξιοποιούν καθημερινά». Επισημαίνεται ότι η εταιρεία υλοποιούσε ήδη τα τελευταία χρόνια πρόγραμμα μέσω του οποίου οι εργαζόμενοί της μπορούσαν, για κάποιες μέρες το μήνα, να εργάζονται από το σπίτι.