Μέχρι τις 30 Ιουνίου πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Rise Management Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Το εν λόγω πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε νέους με ταλέντο και όρεξη για μάθηση να διευρύνουν τις γνώσεις στο αντικείμενό τους, με βάση τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς, να αποκτήσουν εξειδίκευση στον τομέα τους και να καλλιεργήσουν περαιτέρω ένα φάσμα δεξιοτήτων, όπως η προσαρμοστικότητα, η ομαδικότητα και οι ηγετικές ικανότητες.

Ο νέος κύκλος του προγράμματος απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες που διαθέτουν εργασιακή εμπειρία έως 4 έτη και αφορά θέσεις στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας, σε τμήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και σε υποστηρικτικά τμήματα, όπως το Οικονομικό και η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του προγράμματος και με βάση το πλάνο καριέρας τους, θα εξελιχθούν σε οργανικές θέσεις μέσα στην εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Coca-Cola HBC.

«Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αναζητάμε συνεχώς νέους ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για εξέλιξη, για να τους προσφέρουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα τους σε ένα βραβευμένο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα Rise Management Trainee παρέχει ταχεία εξέλιξη, καθοδήγηση και εφόδια σε νέους επαγγελματίες για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να χτίσουν την επαγγελματική πορεία που ονειρεύονται» δήλωσε η Κωνσταντίνα Μπάρκα, Διευθύντρια People & Culture της εταιρείας.