Τις Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ Αγίων Αναργύρων επισκέφτηκε, την Παρασκευή 24 Μαΐου, η ομάδα της Coffee Berry, προκειμένου να ενημερώσει και να ενισχύσει την επαγγελματική ανάπτυξη των σπουδαστών σε τεχνικές ειδικότητες. Ειδικότερα, η εν λόγω επίσκεψη εστίασε στη συζήτηση των ανησυχιών των φοιτητών για τη σταδιοδρομία τους και στην καθοδήγηση για την αξιοποίηση των ευκαιριών της αγοράς εργασίας.

Από την Coffee Berry, συμμετείχαν ο Γ. Διαμάντης, Διευθυντής Εργοστασίου, η Ε. Κουριδάκη, Talent Acquisition & Development Specialist, και ο Γ. Νάκας, Coffee & Technical Services Manager, οι οποίοι παρουσίασαν την εταιρεία και τις δυνατότητες απασχόλησης για νέους τεχνικούς στο εργοστάσιο και στην τεχνική υποστήριξη του δικτύου. Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε συζήτηση με τους σπουδαστές για την απασχολησιμότητα και την καριέρα τους, κατά την οποία δόθηκαν πρακτικές συμβουλές για το πώς να διαπρέψουν στον επαγγελματικό τους κλάδο.

«Η Coffee Berry δεσμεύεται στη στήριξη της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων, προσφέροντας ευκαιρίες καθοδήγησης και εξέλιξης. Ευχαριστούμε τις Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ για τη θερμή φιλοξενία και συνεργασία τους» επισημαίνει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.