Στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώθηκαν από τη ΔΥΠΑ, στις 26 και 27 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, αλλά και στην Ημέρα Καριέρας για τη Διαφορετικότητα, που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στις 15 Φεβρουαρίου, με την υποστήριξη της International Rescue Committee, και των εταίρων ΚΕΑΝ και Generation 2.0 for Rights, Equality and Diversity, συμμετείχε η Coffee Berry.

Και οι δύο εκδηλώσεις στάθηκαν ως αρωγοί στην εν γένει προσπάθεια της εταιρείας να προάγει από τη μία πλευρά την κουλτούρα και τη θετική της στάση στην έννοια του DEI, και από την άλλη τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει στην αγορά εργασίας, με μότο της «Να είσαι απλώς ο εαυτός σου!».

Επισημαίνεται ότι στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργηθεί ένα πιο γόνιμο περιβάλλον στην αγορά εργασίας, που θα περιλαμβάνει ευκαιρίες εξέλιξης για όλους, που θα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να ξαναμπούν στον εργασιακό στίβο και να κυνηγήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης. Και όλα αυτά, μέσα σε ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον, που δεν κοιτά ούτε το φύλο, ούτε τη θρησκεία, ούτε τη καταγωγή, ούτε και τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου.