Μια νέα καθημερινή συνήθεια δημιουργεί το περιοδικό HR Professional για όλα τα στελέχη της κοινότητας του HR στην Ελλάδα, φιλοξενώντας ψηφιακά στις 12.00 μ.μ. σημαντικά στελέχη της αγοράς που μοιράζονται απόψεις και σκέψεις για τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες, τις νέες δυναμικές και τις καινοτόμες πρακτικές που διαμορφώνουν την επόμενη μέρα.

H νέα «ψηφιακή συνάντηση» των στελεχών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, #CommunityTalks: Leaders Discussing the Day After, που διοργανώνει το HR Professional, λαμβάνει χώρα καθημερινά από τις 12.00 μ.μ. έως τις 12.30 μ.μ. και μεταδίδεται μέσω της πλατφόρμας Facebook Live, με ενισχυμένη τη διαδραστικότητα και τη συμμετοχή του κοινού, ενώ η συζήτηση θα παραμείνει διαθέσιμη και μετά τη ζωντανή μετάδοση.

Φιλοδοξία της πρωτοβουλίας #CommunityTalks είναι να καταστεί η καθημερινή πλατφόρμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων της κοινότητας του HR. Ειδικότερα, στις σημερινές συνθήκες, αποτελεί μια μοναδικά στοχευμένη πηγή πληροφόρησης για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον συγκεκριμένο κλάδο. Σημειώνεται ότι η εγγραφή είναι δωρέαν, με περισσότερες πληροφορίες να είναι διαθέσιμες στο communitytalks.gr.