Επίδομα ενέργειας αποφάσισε να δώσει στους ανθρώπους της η Convert Group, προκειμένου να τους βοηθήσει με το κόστος θέρμανσης, μετακίνησης κ.ά. Ειδικότερα, από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο, η εταιρεία θα καταβάλει κάθε μήνα το συγκεκριμένο energy allowance σε όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους της, συνδράμοντας στα αυξημένα έξοδα που συνεπάγεται η αύξηση τιμών της ενέργειας.

Η κίνηση αυτή είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με το μοντέλο εργασίας που εφαρμόζει η Convert Group, η οποία πιστεύει πως η ευελιξία ως προς τον χρόνο, τόπο και τρόπο εργασίας (on-site/remote) δημιουργεί ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον για την ομάδα της. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, το οποίο προβλέπει την παρουσία στο γραφείο για 8 ημέρες κάθε μήνα, χωρίς ωστόσο μια σταθερή βάση. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα διαθέτουν πλήρη ευελιξία για το ποιες μέρες θα επιλέξουν να εργαστούν από το γραφείο. Έτσι, είναι πιθανό για παράδειγμα ένας εργαζόμενος να επιλέξει να εργαστεί τις πρώτες 8 μέρες του μήνα από το γραφείο και τις υπόλοιπες από το σπίτι του ή από οπουδήποτε επιθυμεί, σεβόμενοι τις προσωπικές ανάγκες των εργαζομένων.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους της να εργάζονται από οποιοδήποτε μέρος επιθυμούν για 2 ολόκληρους μήνες ετησίως. Τέλος, μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που δίνει η Convert Group στους ανθρώπους της, ήταν ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Επιβράβευσης Υπαλλήλων. Το Employee Appreciation Day, γιορτάστηκε στις 4 Μαρτίου, με την εταιρεία να δίνει ευχετήριες κάρτες και δώρα στους εργαζόμενους που πήραν πρόσφατα προαγωγή, συγχαίροντάς τους για την εξέλιξή τους, αλλά και την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό τους.