Στο δυναμικό της CPI εντάχθηκε η Βιβή Ντοβίνου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα HR Manager, στο πλαίσιο των οργανωσιακών αλλαγών της CPI. Με 25 χρόνια εμπειρία στον χώρο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και όχι μόνο, η Β. Ντοβίνου έχει συνεργαστεί με εταιρείες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τραπεζών, φαρμάκων, call centers κ.ά.

«Με τις ικανότητές της και την εξαιρετική της ενέργεια θα μας βοηθήσει να κάνουμε ακόμη περισσότερα βήματα προς την ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρείας, τη βελτίωση του εργασιακού κλίματος της CPI και τον μετασχηματισμό της κουλτούρας που χρειαζόμαστε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Άρης Παπαθάνος, CEO της εταιρείας.

Τέλος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η ένταξη της Βιβής Ντοβίνου στο Management Team «έχει ως στόχο την ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρείας και την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών στο τμήμα HR ώστε την επόμενη μέρα η CPI να αποτελέσει Great Place to Work και να συνεχίσει να είναι ελκυστικός προορισμός στην αγορά της τεχνολογίας».