Η εταιρεία CVexperts διοργανώνει την Ημερίδα «Προφητεία Μάγιας: Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου», η οποία θα φιλοξενηθεί στο πολυσυνέδριο Money Show στο Hilton, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 από τις 12:00 - 3:00, στην αίθουσα «Εσπερίδες» του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αγορά εργασίας, θα αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα αποτελέσματα έγκυρων ερευνών και θα ενημερωθούν για νέους τρόπους διαχείρισης καριέρας. Αφορμή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί το έντονο κύμα κινητικότητας των αναζητούντων εργασία στην Ελλάδα. Συμβολικά, μια ημέρα μετά την αναγέννηση του κόσμου και όχι καταστροφή – όπως μια ευρέως διαδεδομένη θεώρηση της προφητείας των Μάγιας πρεσβεύει – η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει τη δική της προσέγγιση για το πώς να μεταβούμε, από το τέλος του παραδοσιακού μοντέλου διαχείρισης καριέρας, στη νέα εποχή.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους αναζητούντες εργασία και μη, που επιθυμούν να διερευνήσουν τις προοπτικές τους, να εμπλουτίσουν τα δικά τους ευρήματα και προσωπικές εμπειρίες από την αγορά εργασίας, να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να δικτυωθούν. Από τον ιδιωτικό τομέα στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχουν οι εταιρείες ICAP, KPMG & justjobs.gr, ManpowerGroup και Randstad, ενώ από την πλευρά του δημοσίου η Διεύθυνση Απασχόλησης ΟΑΕΔ. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Μαρία Παφιώλη, Σύμβουλος CVexperts. Πληροφορίες: www.cvexperts.gr, [email protected], 210 3417400.