Ο Όμιλος Fourlis, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, εγκαινίασε φέτος μια νέα δράση για τους εργαζομένους του, τη Δανειστική βιβλιοθήκη του Ομίλου Fourlis.

Δανειστικές βιβλιοθήκες λειτουργούν στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις της TRADE LOGISTICS στο Σχηματάρι καθώς και σε πέντε καταστήματα Ιkea στην Ελλάδα (Αεροδρόμιο, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα). Πρόκειται για μία δράση η οποία αναπτύχθηκε με στόχο να φέρει τους εργαζόμενους κοντά στο βιβλίο και να προωθήσει τη φιλαναγνωσία.

Για τον σκοπό αυτό οι βιβλιοθήκες διαθέτουν μία σειρά τίτλων από διαφορετικές κατηγορίες, φιλοδοξώντας να καλυφθούν οι πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις των εργαζομένων. Τη νέα αυτή δράση έχουν αγκαλιάσει όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πρώτη μέρα λειτουργίας των δανειστικών βιβλιοθηκών. Ο Όμιλος θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις Δανειστικές βιβλιοθήκες με νέους τίτλους, θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω τη δράση αυτή και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των εργαζομένων του.