Η Data Communication επαναπιστοποιήθηκε πρόσφατα από τη Microsoft ως Gold CRM Partner και εξακολουθεί να είναι σήμερα η μόνη εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα που διαθέτει την πιστοποίηση Gold CRM Competency.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Microsoft, η Data Communication διακρίθηκε για ακόμη μία φορά για την ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της με την πιστοποίηση Microsoft Gold CRM Competency. Μέσα από τη διάκριση αυτή η Microsoft πιστοποιεί και επιβραβεύει την πολυετή τεχνογνωσία της Data Communication στις τεχνολογίες της Microsoft, τον προσανατολισμό της στην υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών της και τη βαθιά γνώση της αγοράς μέσα από σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων στα συγκεκριμένα προϊόντα. Στο σημείο αυτό σημειώνεται ότι παγκοσμίως, μόλις το 30% των συνεργατών της Microsoft έχουν πιστοποιηθεί με την ανώτατη διάκριση Gold Competency για προϊόντα ERP ή CRM.

Η Data Communication έχει επίσης πιστοποιηθεί ως Silver ERP συνεργάτης και Gold Independent Software Vendor (ISV). «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ανανέωση της διάκρισής Microsoft Gold CRM Competency, καθώς αναγνωρίζει τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία αλλά και την ικανότητα της Data Communication να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις και προστιθέμενη αξία στους πελάτες της» δήλωσε σχετικά ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication.