Καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης στην ΔΕΗ ανέλαβε από τις 21 Ιουνίου η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ. Η Α. Παπαγεωργίου είναι κάτοχος BSc στο Management & Organisational Behaviour από το Deree και MBA από το City University Business School του Λονδίνου, ενώ στην επαγγελματικής της πορεία έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει CHRO στην Lamda Development, CHRO στην Intralot και Group HR Director στον Όμιλο Vivartia.

Παράλληλα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε και την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών στον Γεώργιο Δαμάσκο, ο οποίος ήταν Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της εταιρείας από το 2013.

Ο Γ. Δαμάσκος είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας, Οικονομολόγος και Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος MBA από το Kingston Business School (Kingston University). Βρίσκεται στην ΔΕΗ από το 1987 και έχει διατελέσει σε διάφορες διευθυντικές θέσεις της εταιρείας.