Στην προαγωγή 10 διευθυντικών στελεχών της σε Equity Partners και Partners προχώρησε η Deloitte Ελλάδος, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη διοικητική της ομάδα. Μετά από την εν λόγω κίνηση, το σύνολο των Partners της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 62. Αναλυτικότερα, σε Equity Partner στο Τμήμα Audit (Ελεγκτικών Υπηρεσιών) προήχθη η Ανάλια Κόκκορη, η οποία έχει και την ιδιότητα της People & Purpose Leader, ενώ στο Τμήμα Consulting (Συμβουλευτικών Υπηρεσιών) νέοι Partners είναι οι Γιάννης Σύρρος, Γιώργος Μορφούλης, Κατερίνα Δράκου και ο Άρης Χατζηαντωνίου.

Στο Τμήμα Audit & Assurance (Ελεγκτικών Υπηρεσιών) σε Equity Partner προήχθη ο Γιώργος Μπαλαφούτης και σε Partner ο Θοδωρής Τασιούλας, ενώ στο Τμήμα Financial Advisory (Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών) νέος Partner είναι Γιώργος Χαριζάνης, στο Τμήμα Tax & Legal (Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών) η Μυρτώ Κανδηλώρου και στο Tμήμα Risk Advisory (Υπηρεσιών Διαχείρισης Εταιρικού Κινδύνου) o Ηρακλής Καναβάρης.

«Η εξέλιξή τους αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε και να επιβραβεύουμε τα ταλαντούχα στελέχη μας που συμβάλλουν με τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις ηγετικές τους ικανότητες και την αφοσίωσή τους στην ανάπτυξη της εταιρείας και των πελατών μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να τους υποστηρίζουμε, ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία και την καινοτομία για τους πελάτες μας» δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος.