Ο καθηγητής Απόστολος Ρεφενές, Πρόεδρος της ΕΛΤΕ (Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων) ήταν καλεσμένος στην τελετή καλωσορίσματος των 35 νεοπροσλαμβανόμενων ελεγκτών της Deloitte, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2011 στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΕΛΤΕ παρευρέθηκε σε παρόμοια εκδήλωση. Ο Α. Ρεφενές είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους νέους εργαζόμενους της Deloitte για τη σημασία του επαγγέλματος του ελεγκτή στην οικονομία ενώ τους παρότρυνε να «διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και την επιστημονική τους επάρκεια σε ολόκληρη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας».

Η Deloitte, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και αντίθετα με την τάση που ακολουθούν οι περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο να μειώνουν το προσωπικό τους, αποφάσισε να προσλάβει φέτος, όπως κάθε χρόνο, ένα μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων. Στόχος της εταιρείας, πέρα από τη διαρκή ανανέωση του δυναμικού της με κατάλληλα καταρτισμένους εργαζόμενους, είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να σταδιοδρομήσουν στη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Την ΕΛΤΕ εκτός από τον πρόεδρό της εκπροσώπησε ο Βασίλης Τζίφας, μέλος της ομάδας ελέγχου του Συμβουλίου Ποιοτικού Ελέγχου της εποπτικής αρχής. Εκ μέρους της Deloitte τους νέους ελεγκτές υποδέχτηκαν ο Νίκος Σοφιανός Πρόεδρος ΔΣ της Deloitte Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης Α.Ε. και ο Μιχάλης Χατζηπαύλου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.