Με μεγάλη συμμετοχή φοιτητών, αποφοίτων και νέων επιχειρηματιών ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των Meetups @Brainzone που διοργάνωσε η Deloitte από τις 23 Μαρτίου έως τις 25 Μαΐου στο Brainzone, το νέο Innovation Hub της εταιρείας στα γραφεία της στην Πάτρα.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν πάνω σε πραγματικά business case studies, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εφαρμογές της τεχνολογίας στην αγορά εργασίας και να διευρύνουν το δίκτυό τους, ερχόμενοι σε επαφή με το οικοσύστημα των start-ups και γνωρίζοντας επαγγελματίες από διάφορους κλάδους της οικονομίας και του επιχειρείν.

Τα 4 Meetups διοργάνωσε η Deloitte σε συνεργασία με εταιρείες της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, όπως οι PaperGo, Vongrid, InterMediaKT, Think Silicon αλλά και με την υποστήριξη start-ups και venture capital από την Αθήνα όπως οι CollegeLink και Marathon Venture Capital.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των Μeetups, η Κατερίνα Γλαβά, Partner στο τμήμα Consulting της Deloitte σημείωσε: «Με την πρωτοβουλία των Meetups η Deloitte επιδιώκει να ενεργοποιήσει και να ενισχύσει το οικοσύστημα καινοτομίας στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή, θέλοντας να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο για την νεοφυή επιχειρηματικότητα με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών. Τα Meetups λειτουργούν ως μια γέφυρα από την ιδέα στην πράξη φέρνοντας κοντά φοιτητές, αποφοίτους και start-ups γύρω από μια ευρεία ατζέντα θεμάτων με κοινό παρονομαστή την τεχνολογία, που καλύπτει από τις υποδομές και τον ψηφιακό μετασχηματισμό έως την τεχνητή νοημοσύνη και τα data analytics. Το feedback από τον πρώτο κύκλο που μόλις ολοκληρώθηκε, είναι ιδιαίτερα θετικό και μας γεμίζει με αισιοδοξία για να συνεχίσουμε την αποστολή μας, που είναι να συμβάλουμε έμπρακτα και ουσιαστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Πάτρα. Ο δεύτερος κύκλος των Meetups αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο».