Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Gartner κατατάσσει τη Deloitte ως τον κορυφαίο πάροχο συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, με βάση τα έσοδά της το 2017 και 2018 αντίστοιχα, σύμφωνα με την έκθεση «Gartner Market Share Analysis: Consulting Services, 2018».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η όγδοη φορά που η Deloitte έλαβε την πρώτη θέση στην κατάταξη βάσει εσόδων. Παράλληλα, η ίδια εταιρεία αναγνωρίζει τη Deloitte ως Leader χάρη στην πληρότητα του οράματός της και των εκτελεστικών της ικανοτήτων στην ξεχωριστή έκθεση Gartner Magic Quadrant για SAP S / 4HANA Application Services Worldwide.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η διάκριση αποτελεί μια αναγνώριση του έργου μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις, ιδιαιτέρως στην περιοχή του digital transformation, συνεχίζοντας να προσδίδουμε αξία στη δραστηριότητα του πελάτη, με την πολύπλευρη τεχνογνωσία και εμπειρία μας».