Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας με κανονικές μηνιαίες αποδοχές, αλλά με 14 ημέρες εργασίας λανσάρει η Demo, η οποία γίνεται η πρώτη βιομηχανία στη χώρα που το εφαρμόζει.

Αυτό γίνεται με την ένταξη μιας νέας, πέμπτης βάρδιας στις παραγωγικές μονάδες της.

«Αφουγκραζόμενοι τις συνθήκες της απαιτητικής, σύγχρονης ζωής και τις ανάγκες των ανθρώπων για ισορροπία ανάμεσα σε εργασιακή και προσωπική ζωή, είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να πρωτοπορήσουμε για ακόμη μια φορά», δήλωσε ο Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος της Demo, ενώ τόνισε πως «η πρωτοπόρος φύση μιας εταιρείας ξεπερνά τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή στρατηγική. Αποτυπώνεται έμπρακτα στις αποφάσεις που σχετίζονται με την επιχειρησιακή λειτουργία και την ποιότητα της εργασιακής εμπειρίας και, κατ’ επέκταση, της καθημερινότητας των εργαζομένων της».

Το μέτρο έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών και αποδοχών που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μισθό αυξημένο κατά 30% σε σχέση με την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας, προσαυξήσεις υπολογιζόμενες στο καταβαλλόμενο ημερομίσθιο, μηνιαίο bonus ατομικής παραγωγικότητας και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Να σημειωθεί εδώ ότι η Demo εμφανίζεται και πάλι στην πρώτη τριάδα των ισχυρότερων εργοδοτών με τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας, στην προτίμηση των εργαζομένων, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα Employer Brand της Randstad.