Υποτροφίες συνολικού ύψους 7,5 εκ. ευρώ σε νέους και νέες, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 θα διαθέσει το Deree, μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες και ιδρύματα, από δωρητές αλλά και από ίδιους πόρους του Κολλεγίου. Ειδικότερα, υποτροφίες σε όσες και όσους επιθυμούν να σπουδάσουν Επιχειρηματικότητα, Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, Πληροφορική ή να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Κυβερνοασφάλειας και Δικτύων, προσφέρει η Viva.com.

Υποτροφίες για το πρόγραμμα Ναυτιλιακών Σπουδών προσφέρουν οι Seanergy Maritime Holdings Corp. και United Maritime Corporation, ενώ η Eurobank Equities δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες να ακολουθήσουν μία υποειδίκευση (minor) στο Trading Xρηματαγορών. Τέλος, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη διαθέτει έως και 6 υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς σπουδαστές.

Επιπρόσθετα, η συνεργασία με το T.K. Zampetis Family Foundation εξασφαλίζει υποτροφία σε νέους και νέες από το νησί της Σάμου, με την υποτροφία στη μνήμη της Joy Korologos να προσφέρει σε 2 νέους και νέες της Κυνουρίας και της ευρύτερης περιοχής του νομού Αρκαδίας πλήρη απαλλαγή από τα δίδακτρα για περίοδο 4 ετών, ενώ το Deree προσφέρει 2 υποτροφίες 50% σε πλημμυροπαθείς φοιτητές και φοιτήτριες από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Τέλος, υποτροφία σε έναν φοιτητή ή φοιτήτρια για την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Επιστήμη Δεδομένων προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ, το ίδρυμα Libra Philanthropies προσφέρει πλήρεις ή μερικές υποτροφίες για σπουδές στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree και η eLearning Industry προσφέρει υποτροφίες για σπουδές στο νεοσύστατο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαιδευτικού σχεδιασμού Learning Design and Technology.