Ως ο καλύτερος χώρος εργασίας στην Ευρώπη στην ετήσια λίστα Great Place to Work® αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η DHL Express. «Το βραβείο του Great Place to Work® είναι μια αξιοσημείωτη αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσής μας στη δημιουργία ενός θετικού και δίκαιου χώρου εργασίας, από τον οποίο δεν περισσεύει κανείς.

Είμαστε μια εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και βάζουμε τους εργαζομένους μας στην καρδιά της επιχείρησής μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Alberto Nobis, Διευθύνων Σύμβουλος Ευρώπης της εταιρείας, ενώ από την πλευρά του, ο Alastair McCambridge, Ανώτερος Αντιπρόεδρος HR DHL Express Europe ανέφερε: «Η ανακήρυξή μας ως ο ‘Best Workplace™’ στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ένα φανταστικό επίτευγμα των εργαζομένων μας στην DHL Express.

Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, με εκτίμηση και ίσες ευκαιρίες στην DHL Express και θα κοιτάξουμε να καλλιεργήσουμε αξέχαστες στιγμές που έχουν σημασία για όλους». Σημειώνεται ότι οι εταιρείες, για να θεωρηθούν Best Workplace™ στην Ευρώπη, πρέπει να συμμετέχουν στις εθνικές λίστες Best Workplaces™ του Great Place to Work.