Το Κολλέγιο Athens GSM / Nottingham Trent University στο πλαίσιο του προγράμματος Ανάπτυξης και Επιμόρφωσης Στελεχών 2010, διοργανώνει το 1ο Micro-Forum με θέμα «Διαχείριση επαγγελματικής καριέρας σε περιόδους κρίσης - Career Management in turbulent times», στην ελληνική γλώσσα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, Αγίου Μελετίου 166 (Πλατεία Αττικής).

Το 1ο Micro-Forum διαχείρισης καριέρας σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, απευθύνεται σε στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων. Ομιλητές στο Forum θα είναι οι: Δρ Γιάννης Σουβατζής, Στέλιος Ζαραφόπουλος και Άκης Φλούρος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία, την εφαρμογή και τη διαχείριση των πλέον αποτελεσματικών Οδηγών (drivers) για τη σωστή διαχείριση της καριέρας καθώς και των δυσκολιών που πιθανόν αντιμετωπίζει κάθε στέλεχος εντός ή εκτός εργασίας.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει διάλογος και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικά παρακολούθησης από την Ελληνική Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων(ΕΑΔΕ) και πλήρη σειρά σημειώσεων της παρουσίασης.

Πληροφορίες-Συμμετοχές: 210 – 3223352 -3.