Για την υλοποίηση του προγράμματος LEARNING FOR LIFE βραβεύθηκε η DIAGEO στην τελετή απονομής των «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2019» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν να βοηθήσει τους νέους, 18-35 ετών, που ανήκουν σε εργασιακά ευάλωτες ομάδες, να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και συγκεκριμένα στους κλάδους του Τουρισμού και της Ψυχαγωγίας, μέσω της ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους.

Με αφορμή την βράβευση αυτή, η Έφη Μπούρα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της DIAGEO Ελλάδας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με στόχο να εμπνεύσουμε και να μεταμορφώσουμε τις ζωές ακόμα περισσότερων κοινωνικά ευάλωτων ανθρώπων, θα συνεχίσουμε την υλοποίηση του προγράμματος LEARNING FOR LIFE, προσφέροντάς τους ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων και επιμόρφωσης και θα τους βοηθήσουμε να  διεκδικήσουν με επιτυχία μία θέση στην αγορά εργασίας».

Σημειώνεται, τέλος, ότι το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε το 2008, έχει πλέον αναπτυχθεί σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα και περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν εκπαιδευτικό κύκλο τον χρόνο.