Σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel, με την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, βραβεύτηκαν οι 14 εταιρείες που παρουσίασαν εξαιρετική επίδοση το 2018, εφαρμόζοντας αποτελεσματικά πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index και το CRI Pass.

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης πρόσφατα συμπλήρωσε 11 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ως αποκλειστικός εκπρόσωπος του CR Index στη χώρα μας, σε συνεργασία με το βρετανικό οργανισμό Business in the Community υπό τον Πρίγκιπα Κάρολο. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Tomas Sercovich, CEO του οργανισμού Business in the Community (BITC) Ιρλανδίας.

Φέτος, την Diamond διάκριση, την κορυφαία του θεσμού, απέσπασε η Εθνική Τράπεζα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Platinum διάκριση έλαβε η Wind Ελλάς, Gold οι Genesis Pharma, Janssen-Cilag Φαρμακευτική, Pepsico Greece, Novartis Hellas, Silver το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία και Bronze οι Μέλισσα Κίκιζας, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Μύλοι Λούλη.

Τo Best Progress Gold Award έλαβε η Janssen-Cilag Φαρμακευτική, το Best New Entry το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία, Έπαινο για την Κοινωνία έλαβε η Wind Ελλάς, Έπαινο για το Περιβάλλον η Μύλοι Λούλη, Έπαινο για το Εργασιακό Περιβάλλον η Pepsico Greece και Έπαινο για την Αγορά η Janssen-Cilag Φαρμακευτική. Η διάκριση CRI Pass δόθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική, στην ΙΟΝ, στη Νέα Γενιά Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη και στο NJV Athens Plaza.