Η SAP ανακοίνωσε ότι οι λύσεις SAP® SuccessFactors® για το recruitment κατατάσσονται στην κατηγορία Ηγέτης στην Έκθεση «IDC MarketScape: Worldwide and U.S. Modern Talent Acquisition Suites for Large Enterprise 2019 Vendor Assessment».

Η εταιρεία IDC καθορίζει ως απόκτηση ταλέντων από τις επιχειρήσεις όλες εκείνες τις λειτουργίες που προσελκύουν και αξιολογούν τους υποψηφίους καθώς και επιλέγουν, προσλαμβάνουν και ενσωματώνουν νέους εργαζομένους στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών. Οι θέσεις της κατάταξης καθορίζονται από λεπτομερείς έρευνες, συνεντεύξεις και αξιολογήσεις της εμπειρίας του τελικού χρήστη που βασίζονται σε πολλούς παράγοντες.

Η θέση της SAP σε κυρίαρχη θέση στην έκθεση IDC MarketScape είναι βασισμένη στην ικανοποίηση των πελατών από το εύρος των λύσεων και την πληρότητα του SAP SuccessFactors Recruiting, στη βεβαιότητα ότι οι μελλοντικές εκδόσεις της πλατφόρμας θα καλύπτουν τις οργανωτικές ανάγκες, στην καταλληλότητα του παραδοτέου μοντέλου, στην άνεση που προσφέρει ο προγραμματισμός της κυκλοφορίας αναβαθμίσεων, στην αποδοτικότητα κόστους, στην ενοποίηση συστημάτων και στην εξυπηρέτηση πελατών.