Η ICAP Group διακρίθηκε το 2016 για τρίτη συνεχή φορά, ως ένα από τα κορυφαία Corporate SUPERBRANDS στην Ελλάδα καθώς επίσης, αναδείχθηκε και πρώτη στην ευρύτερη Κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» όπως το 2012.

Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση από τον ομώνυμο διεθνώς καταξιωμένο Θεσμό Branding, που απονεμήθηκε, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία περισσοτέρων των 600 Ανωτάτων Στελεχών.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε περήφανοι για τη διπλή αυτή αναγνώρισή ως SUPERBRAND 2016 συγκεντρώνοντας την ύψιστη βαθμολογία στη κατηγορία των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, μπροστά από εξαιρετικές και πολύ μεγάλες εταιρείες με παγκόσμιας εμβέλειας brands. Θεωρούμε ότι η αναγνώριση αυτή αποτελεί ένα επιστέγασμα μια μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε το 2007, από τη στιγμή που στη μετοχική σύνθεση του Ομίλου μας, ισχυρό πλειοψηφικό πακέτο μετοχών απέκτησε το SEEF fund της Global Finance. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους 1300 εργαζομένους του Ομίλου μας για όλα αυτά που έχουν πετύχει κόντρα στις πολλαπλές αντιξοότητες.