Η Dixons South-East Europe - Κωτσόβολος, ξεχώρισε μία ακόμη φορά για το εξαιρετικό της εργασιακό περιβάλλον και διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα Best Workplaces 2014.

Η εταιρεία συμμετείχε για 2η φορά στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων στην ετήσια έρευνα του Great Place to Work® Institute Hellas. Tο ειδικό βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Κουμαρτζής, Προϊστάμενος Ανθρωπίνου Δυναμικού, σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Απριλίου. Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας ο Γ. Κουμαρτζής δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη διάκρισή μας αυτή, καθώς αφορά τους ανθρώπούς μας που είναι και το βασικότερο στοιχείο της ύπαρξης μας, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε επιχείρηση.

Η διαρκής επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί συνειδητή επιλογή μας, καθώς αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι είναι εκείνοι που δίνουν ώθηση στην εταιρεία μας, που κάνουν πράξη τις αξίες μας και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας. Αυτή η βράβευση αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της τεχνολογίας και επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την υπόσχεση «Πάντα δίπλα σας» που δίνουμε στους πελάτες μας. Είμαστε πολύ περήφανοι και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας, που την ανέδειξαν ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα για το 2014».