Βραβείο για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο απέσπασε η WIND στο πλαίσιο του 12ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργάνωσε η KPMG στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα η WIND βραβεύτηκε στην κατηγορία «Προσφορά στο Κοινωνικό Σύνολο». Η διάκριση είναι αποτέλεσμα σχετικής αξιολόγησης από ανεξάρτητη επιτροπή αποτελούμενη από εξέχοντα μέλη της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και αφορά στη συμμετοχή της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND στην επιτυχία των δράσεων κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιεί η εταιρεία και την ενσωμάτωση τους στην κουλτούρα της.

Το βραβείο εκ μέρους της WIND παρέλαβε η Λία Βασιλάκη, Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Ποιότητας και Ασφάλειας της WIND Ελλάς από το Χαράλαμπο Κανελλόπουλο, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, μέλος της κριτικής επιτροπής για τα φετινά βραβεία. Η Λ. Βασιλάκη μετά την απονομή δήλωσε: «στη WIND, σε κάθε έκφανση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, ενσωματώνουμε τη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης «Στην Πράξη», επιδιώκοντας να συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας και την εξασφάλιση ενός καθαρότερου φυσικού περιβάλλοντος, όπου τα παιδιά μας θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ειδικότερα η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού συμμετέχει ενεργά προς το σκοπό αυτό, κινητοποιώντας τους εργαζόμενους σε εθελοντικές δράσεις, μεταφέροντας τους, παράλληλα, το μήνυμα και την αξία της κοινωνικής προσφοράς. Το βραβείο αυτό ανήκει στους 1900 εργαζόμενους της WIND».