Το Heriot Watt University (HWU) του Εδιμβούργου προτάθηκε από τους Sunday Times για βράβευση ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας και έλαβε το Πανευρωπαϊκό Βραβείο για Ερευνητική Αριστεία (Research Excellence) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι σε προγράμματα του Heriot Watt University Εδιμβούργου, πέτυχαν σε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό και βαθμολογία οι φοιτητές του.
Προγράμματα του HWU – Edinburgh Business School (MBA, MSC, Doctorate σε ειδικότητες Human Resource Management, Financial Management, Strategic Planning, Marketing, Business Administration κ.α.), του School of the Built Environment (Σχολής Μηχανικών) και του School of Management and Languages (προ- και μεταπτυχιακά σε Business και Psychology) προσφέρονται σε όλη την Ελλάδα με μορφή ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης (Distance Learning) τύπου Ανοικτού Πανεπιστημίου απ’ όπου κι αν βρεθεί κανείς με την υποστήριξη του CeMS – Centre of European Management Studies.

Ενάρξεις για προγράμματα του Heriot Watt University υπάρχουν 8 φορές τον χρόνο. Αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει και σε εκδηλώσεις ενημέρωσης στις 14/4 στη Θεσσαλονίκη και στις 18/4 στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων στο www.cems.gr.