Τα νέα γραφεία της Dialectica επισκέφθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του Πύργου Πειραιά, του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Ελλάδα, όπου και θα στεγάζονται.

Ειδικότερα, η μεταφορά των εργαζόμενων στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι οποίες εκτείνονται σε έξι ορόφους του εμβληματικού κτιρίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις αρχές του Ιούλιου του 2024, ενώ υπάρχουν σκέψεις για επέκταση και σε περισσότερους ορόφους.

«Αποτελώντας πρωτίστως μια καινοτόμα και ανθρωποκεντρική εταιρεία, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Αποσκοπούμε μέχρι το τέλος του 2024 να έχουμε προβεί σε 300 νέες προσθήκες στην ομάδα μας, μόνο στην Ελλάδα. Η μεταφορά των γραφείων μας στον Πύργο του Πειραιά αναδεικνύει την εντυπωσιακή αναπτυξιακή μας πορεία που βασίζεται στο μοναδικό μείγμα ταλαντούχων ανθρώπων και τεχνολογίας αιχμής» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαρούχας, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της εταιρείας.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η Dialectica απασχολεί σήμερα πάνω από 1.100 εργαζόμενους σε όλον τον κόσμο, με περισσότερους από 650 εργαζομένους να έχουν ως βάση τη χώρα μας, ενώ μέχρι το τέλος του φετινού έτους, στόχος της Dialectica είναι να απασχολεί 1.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα.