Μετά την επιτυχία της περυσινής της πρωτοβουλίας, η Diana Shipping Services υποδέχτηκε και φέτος στις εγκαταστάσεις της 5 ταλαντούχους σπουδαστές από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα, μαζί με τους συνοδούς τους.

Η εν λόγω κίνηση προσέφερε μία μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες για να βιώσουν έναν πραγματικό χώρο εργασίας και να δοκιμάσουν στην πράξη διαφορετικούς ρόλους μέσα στην εταιρεία. Έτσι, οι 5 σπουδαστές συμμετείχαν και αλληλεπίδρασαν με την ομάδα της εταιρείας, βοηθώντας στην υποδοχή και σε γενικά καθήκοντα, αλλά και υποστηρίζοντας τα λογιστικά καθήκοντα.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν τα άτομα αυτά να εξοπλιστούν με πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να υποστηριχθεί η προσωπική τους ανάπτυξη και αυτονομία. Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο του Προγράμματός της, «Together for Good», η Diana Shipping Services είχε δωρίσει πέρυσι στο Μαργαρίτα μία εκπαιδευτική πλατφόρμα με κιναισθητικά παιχνίδια και είχε οργανώσει ημέρα work shadowing, στην οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλάδο της ναυτιλίας και να εξοικειωθούν με κάποια καθήκοντα των εργαζομένων της εταιρείας.

«Εμπνεόμαστε από τις αξίες του Μαργαρίτα, που εργάζεται ακούραστα για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε άτομα με νοητική αναπηρία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πολύτιμη ομάδα μας που τους υποδέχτηκε στον χώρο μας και υποστήριξε αυτή την ουσιαστική πρωτοβουλία! Ας ενωθούμε για να δημιουργήσουμε μια θετική και εποικοδομητική εμπειρία για αυτούς τους επίδοξους επαγγελματίες» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.