Το ALBA Graduate Business School ξεκίνησε συνεργασία με το ICMA Centre του Πανεπιστημίου του Reading, στο πλαίσιο του Διδακτορικού προγράμματος στα Χρηματοοικονομικά.

Οι υποψήφιοι που θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα δεν θα καταβάλλουν δίδακτρα σπουδών. Αντιθέτως, θα λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους στο Reading και στο ALBA, λειτουργώντας ως βοηθοί έρευνας. Η διάρκεια του προγράμματος είναι τριετής. Οι υποψήφιοι που θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα θα ολοκληρώσουν το πρώτο έτος σπουδών τους στο ICMA Centre στo Reading στην Αγγλία συνεχίζοντας για το επόμενο ενάμισι έτος στο ALBA.

To πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το τελευταίο εξάμηνο στο Reading. H επίβλεψη των φοιτητών θα πραγματοποιείται από κοινού από καθηγητές των δύο εκπαιδευτικών οργανισμών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών από το ICMA Centre του Πανεπιστημίου του Reading.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.icmacentre.ac.uk/study_and_research/phd_programme ή να επικοινωνούν στα: τηλ.: 210-8964531, e-mail: [email protected].