Ουσιαστικές απαντήσεις που απηχούν την πραγματική κατάσταση στον κόσμο των επιχειρήσεων προέκυψαν από το «ΔΙΑΛΟΓΟ» φοιτητών και επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης έναρξης του Κωνσταντίνο Μίχαλος Global Management Challenge.

Ο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, το οποίο φέτος έθεσε το Global Management Challenge υπό την αιγίδα του. Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλος, σε ομιλία του στην έναρξη της εκδήλωσης τόνισε: «Μαζί με το Global Management Challenge, στοχεύουμε στην συγκρότηση μίας σύγχρονης αντίληψης για τις ελληνικές επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης αλλά και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ώστε και οι δύο αυτοί αλληλένδετοι τομείς να αποτελέσουν μοχλούς για μία οικονομία περισσότερο δυναμική και παραγωγική».

Ο Διαγωνισμός ξεκίνησε ήδη με ρεκόρ συμμετοχών, καθώς διαγωνίζονται 380 ομάδες φοιτητών και στελεχών επιχειρήσεων. Στόχος του GMC είναι η σύνδεση φοιτητών και επιχειρήσεων και η δημιουργία ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας. Μέντορες του φετινού διαγωνισμού είναι οι επιχειρήσεις PricewaterhouseCoopers, Sony, Τράπεζα Πειραιώς και Αρωγοί οι εταιρείες Eurobank και AstraZeneca.