Η KPMG Ελλάδος συμμετέχει το 2011 στον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό KPMG International Case Competition (KICC), που διοργανώνεται από την KPMG International με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Μέσω του θεσμού αυτού προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων, καλούνται να δώσουν την δική τους απάντηση σε δύσκολα και απαιτητικά business cases. Η καλύτερη ομάδα που αναδεικνύεται μετά από τη διοργάνωση επιμέρους τελικών σε εθνικό επίπεδο, εκπροσωπεί τη χώρα της, στον τελικό διαγωνισμό που, την χρονιά αυτή, θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη από τις 6 έως τις 8 Απριλίου.

Δεκαεννέα χώρες, θα διαγωνιστούν φέτος, αριθμός ρεκόρ, καθώς η διοργάνωση έχει ήδη τύχει της ανάλογης υποδοχής και εκτίμησης από τους διεθνείς φοιτητικούς και πανεπιστημιακούς κύκλους. Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της KPMG Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο εθνικός μας τελικός, με την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας, η οποία και θα μας εκπροσωπήσει στην Κωνσταντινούπολη, με την πλήρη χορηγία της KPMG Ελλάδος.

Οι συμμετέχουσες στον τελικό μας, ομάδες, ήταν οκτώ, προερχόμενες κυρίως από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το ALBA Graduate Business School.