Στην 8η χρονιά υλοποίησής του, το Digi HR Conference τα είχε όλα: διεθνείς ομιλητές, ελληνικά case studies, έρευνες, λύσεις, καινοτομίες, εργαλεία και περίπου 300 στελέχη που το παρακολούθησαν! Ειδικότερα, το συνέδριο που βάζει την τεχνολογία του HR στο επίκεντρο της θεματολογίας του ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 10 Νοεμβρίου. Οι ομιλητές καταρτισμένοι και τα θέματά του επίκαιρα και ενδιαφέροντα.

Ψηφιακός μετασχηματισμός στον δημόσιο τομέα, σύνδεση του ανθρώπινου δυναμικού με ψηφιακές λύσεις, πώς το ΑΙ διαμορφώνει τις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, ποιες δεξιότητες απαιτούνται στη σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα, τεχνολογικές λύσεις για την εξυπηρέτηση του HR και την ικανοποίηση των εργαζομένων, οι προτεραιότητες των στελεχών του HR ήταν μόνο μερικά από όσα συζητήθηκαν.

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Epsilon HR. Μεγάλος Χορηγός η Microsoft. Χορηγοί οι Deloitte και INFORM και Υποστηρικτής η ΔΕΠΑ. Στο τέλος του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ετήσιο ραντεβού τους για την 7η Νοεμβρίου 2023. Οι παρουσιάσεις του συνεδρίου είναι διαθέσιμες στο www.digihr.gr.