Οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν το πιο “hot” θέμα του σύγχρονου επιχειρείν – και όχι άδικα αφού οι ψηφιακές δυνατότητες και εξελίξεις αλλάζουν τον κόσμο όπως τον ξέραμε μέχρι πρόσφατα και μετασχηματίζουν τις επιχειρήσεις με ριζικό τρόπο.

Στη νέα αυτή πραγματικότητα η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού καλείται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, προκειμένου οι εταιρείες να καταστούν βιώσιμες στο απαιτητικό παρόν και να διασφαλίσουν την ανάπτυξή τους σε ένα διαφορετικό μέλλον. Τι καλείται, λοιπόν, να κάνει σήμερα το σύγχρονο HR; Με το κρίσιμο αυτό ερώτημα θα ασχοληθεί το Digi HR, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαϊς.

Διεθνείς experts και έλληνες practitioners θα μοιραστούν εμπειρίες, στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές για την προσαρμογή των εταιρειών στη σημερινή πραγματικότητα, αλλά και για τη δημιουργία των προϋποθέσεων αυτών που θα τους επιτρέψει να ξεχωρίσουν και να αναδειχτούν “νικητές” στο νέο, συναρπαστικό κόσμο! Ποιες είναι οι ευκαιρίες που δημιουργεί η αυτοματοποίηση των HR διαδικασιών; Ποια είναι η επιχειρηματική αξία των people analytics; Πώς οι ψηφιακές τεχνολογίες προάγουν τη συνεργασία και ενισχύουν την αποδοτικότητα και πώς διαμορφώνεται το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας είναι τα σημαντικότερα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο.

Δείτε αναλυτικά το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ: http://bit.ly/2gyuLLw